Saftig blodapelsinkaka. Efter julen sjunker jag ihop som en dåligt gräddad petit choux. Allt det där som många avskyr med november – mörkret, kylan, vätan, grådasset – hinner ikapp mig först när pepparkakorna är uppätna och granen sönderbarrad
Vegan Blodapelsinkaka. Har du ätit blodapelsiner i år. De är så goda och saftiga. Jag äter dem gärna som de är eller pressad till juice eller som här i bakverk
Sällan har vi ätit en sådan lyxig nyårsmiddag. Efter en småstressig dag var jag halvsvulten när vi inledde firandet genom att skåla i champagne, Lanuois Blanc de Blancs och högg in på aptitretarna
Blodapelsinkaka. Ännu en väldigt lättbakad och framför allt saftig och god kaka visade det sig. Den är ett nytt påfund som jag hade med på påskfirande idag och den blev väldigt omtyckt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.