Jag river alltid mandelmassan och blandar den med lite grädde. Jag blandade bara ihop allt med en elvisp, men man kan köra i mixer om man vill ha den lite fastare och mindre kornig
Mixa mandlarna fint med mixern. Skålla och skala mandeln. Tillsätt socker och se till att allt mixas. Tillsätt äggvitan och vatten och kör till en hård smet
Pensla med ägg och strö över lite socker. Blanda samman sylt med blåbär, vill ni ha mer blåbärsblandning öka ex till 1 ½ dl av vardera. Lägg på vaniljvisp, blåbärsblandningen, lägg på locket och pudra med florsocker 2 frysta smördegsplattor. 1 ägg att pensla smördegen med
Mixa med mixerstaven till en massa (den blir lite grynig, precis som vanlig mandelmassa). s hemsida, som visade ett recept på "mandelmassa" gjord av solrosfrön
Tryffeln kan med fördel ligga i kylen en stund för att bli mer lättarbetad. Mandelmassa. Låt gärna marsipanen ligga i kylen en stund så blir den lättare att arbeta med
Jag gillar den lite mer ruffliga stilen så jag kör med skalet på. Mandel&nötfri mandelmassa,. Jag gillar den lite mer ruffliga stilen så jag kör med skalet på
Fodra cylindrarna med plastfilm • Fyll demsedan med i tur och ordning. Klipp till remsor av plastfilmsom räcker runt bakelserna • Temperera chokladen och bredut den tunt och jämnt längs plasten • Låt stelna något • Virabandet runt bakelserna med plasten utåt och ställ in i frysennågra minuter • Dra försiktigt loss plasten • Dekorera medfärska blåbär och blåbärsris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.