Går ju så snabbt att göra det här brödet ❤️Om du vill göra det, så kommer receptet här. Blanda först ihop de torra ingredienserna, blanda sen ilingonsylt, sirap och fil
Det är ju så himlans kul att experimenterai köket, med nya ingredienser och nya recept. Därför blev jag såklart sjukt nyfiken på det här receptet från Tasty Health, och så här blev resultatet
Jag är bäst på att samla på migolika sorters mjölslattar, ni vet när man har nån deciliter kvar och tänker att det kan vara bra att ha till något eller det kan jag göra si eller så med
Matmarknad I helgen var det Internationell Matmarknad på Stortorget. Â Ett kringresandemattivoli, samlat under det Fransk/Engelska företaget Groupe Géraud
Bikarbonat -ett kosttillskott det nästan aldrig pratas om. BikarbonatVanligtbikarbonat, även kallat natriumbikarbonat eller natriumvätekarbonat är ett av kolsyrans salter
Kavringvill jag egentligeninte kalla det här väldigt goda brödet. För miginnehållerinte ett kavring frön och kross, men det är så Rosendals Trädgård namnger brödet som jag hittadeitidningen BAKA
I lördags fickvilite oväntat besök, och de är ju så himlatrevligt men då är de bra och ha något snabbt, enkelt och gott recept i rockärmen att plocka fram så man kan bjuda på lite go fika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.