Jag har aldrig varit särskilt förtjust i kallt kaffe. Eller rättare sagt, det enda kalla kaffe jag smakat är bortglömda rumstempererade slattar, det har inte varit så gott och det har fått mig att avstå från islatte och andra kalla kaffedrinkar
Nu undrar du varför eller hur. Varför ska magsyran vara sur då. Att jag föredrar naturligt läkande före kemiska substanser hoppas jag inte har undgått någon
The post Varför bör man blötlägga frön och nötter. Mer näring med blötlagda nötter. De flesta av oss vet att det är nyttigt att äta nötter, men visste du att den mesta näringen går förlorad om du inte blötlägger nötterna först
Varför krångla till det. Jag vet ändå vad det godaste grönsakstillbehöret är. Jag vet att en lchf-are blir bäst på att tillaga blomkål, för vi gör det hela tiden
Glad måndag. Jag kan med stor säkerhet säga att jag är den tröttaste av oss ikväll. Onormalt trött, även för att vara mig, och jag har redan slummrat till tre gånger
instagram 100kitchenstories. Ny dag, ny vecka, ny måndag är kommen och för min del så känns det bra. Många människor hatar måndagar men för min del har jag alltid sett det som en ny start på något bra
Hej,. Läser Aftonbladet och får se att Kexchoklad nu ska stoppas. Det innehåller tydligen ”ett ämne som är förbjudet i livsmedelsproduktion inom EU”, som kallas kloramfenikol, som är ett antibiotikum med bakteriehämmande effekt
Varför krånga till det. Kanelbullens dag och jag har ätit bullar mest hela dagen. På jobbet hade någon vänlig själ köpt bullar till oss alla och när jag kom hem hade jag en beställning från barnen på kanelbullar för det är citat
Ni kanske undrar varför alla dessa experiment o testbakningar till höger o vänster. Jag har fått den stora äran att baka cuppisar till ett Bröllop nästa helg
Varför bloggar jag egentligen. Varför gör jag det här egentligen. Varför lägger jag ned all den här tiden och engagemanget när jag kanske kunde använda min energi bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.