När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
Här kommer recepten på maten vi åt i lördags innan vi mumsade tårta. Eftersom jag hade jobbat natten innan kalaset och sov halva dagen, så fick det bli en buffé som var lätt att förbereda
Gratinerad kyckling i basilikasås. Hej hej. Long time no see som man säger. Nja, så vansinnigt längesedan är det ju inte, men jag hoppas hursom att allt är bra med er där ute i vintersverige
God kväll. Idag har det varit en lugn dag. Vi har spelat spel, tvättat och bäddat rent (i hopp om att alla löss är borta – hittade inga fler) och varit ute på tomten och lekt och även planterat om tomatplantorna (blev inte av sist då vi behövde nya krukor) och satt ner de sista fröna i landet
Lördag och endast 2 veckor kvar till SM i BodyFitness. jag börjar bli riktigt nervös. Bara att kämpa på sista vägen in i mål och försöka hålla mig frisk
God morgon. Ja, trots att jag är frisk igen har det inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna. Jag skyller på högt tempo på jobbet på direkten och inte mycket spännande matlagning här hemma
Sedan jag började med LCHF så har jag gått upp i vikt just för att jag inte håller en strikt LCHF. Nu ska jag visa er hur jag gör goda pannkakor helt baserade på LCHF
Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
På våran Road trip to Italy, så redan vid första stoppet i Tyskland i byn Goslar såg vi att alla drack denna drink på uteserveringarna och förstås var jag bara tvungen att beställa och smaka vad det var alla drack
Det var ganska många som provade ICAs Midsommartårta för ett par år sedan. Det var en jordgubbsmoussetårta med en kladdig chokladbotten som var supergod
Tweet Pin It Skriv ut Testa nu för endast299kr Beställ nu ». Det här receptet gjorde jag för ett år sen, men hittade det bland utkasten och tänkte att det var dags att damma av receptet lite så det fick se lite ljus
Dagarna rullar på i en galen hastighet o tiden bara försvinner i ett virrvarv av förkylning o sorg. Hela familjen låg mer eller mindre nerbäddad förra veckan med feber och hosta… Nu börjar de ordna upp sig, bara jag kvar som förmodligen lyckats hosta av ett revben som gör fördjävligt ont rent ut sagt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.