Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Candy Cane Brownies300 g mörk choklad ( gärna runt 55-60%)200 g smör4 ägg180 g strösocker (2 dl)210 g vetemjöl (3½ dl)1 tsk vaniljextrakt1 krm saltCream Cheesessmet200 g philadelphiaost45 g strösocker (½ dl)1 ägg100 g vit chokladca 50 g polkagrisarSätt ugnen på 175 grader
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Det här måste ni prova. Bacon och socker låter ju helt vansinnigt men tro mig, kombinationen av rökigt, salt bacon och karamelliserat socker funkar hur bra som helst
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon dyrkare av färskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
Det är mindre än en månad kvar till Alla Hjärtans Dag har ni tänkt på det. Visst firar ni det. Har man en partner så tycker i alla fall jag att man ska passa på och visa att man uppskattar varandra lite extra den dagen
Nudelwok med röd curry (recept och bild från veckomatsedeln. se)Koka äggnudlarStrimla tunnt 300 g kyckling eller fläskköttSkär grönsakerna i tunna skivor1 röd paprika, 6 champinjoner,10 cm purjolök, 1 färsk broccoli, 1 morot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.