Det fanns fina färska bondbönor i affären så jag gjorde en enkel med god kall rätt med bondbönor. I motsats mot de rätter med bondbönor jag lagat tidigare så skalar man inte av det ljusa höljet från bönorna i detta recept
Har ni lagat mycket mat inför midsommar. Det har inte jag – i morgon är vi bortbjudna på knytkalas hos vänner i byn, efter att först ha varit nere vid det nästan bedövande idylliska midsommarfirandet i närliggande Björkens dal
Torsdag till ära och vi rundar av kvällen med en god köttgryta i pepparsås. Jag fullkomligt älskar peppar i alla former, grönpeppar är en favorit men utan svart & vitpeppar hade jag inte kunnat laga många middagar utan att bli rejält frustrerad, det är verkligen livsviktigt med peppar
Det här var en enkel och smidig, het kikärtsgryta som blev klar i ett nafs. I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
Koka upp en stor kastrull med vatten, 3 - 4 l. Tillsätt grovsalt, 3 msk (45 ml) per l vatten (något mindre om hummern skall sparas i sitt spad över natten) samt 1-2 sockerbitar
Hej. Fan. Det här är jag så förjävligt peppad på så jag bara måste svära lite extra. Idag släpps första hamburgaren i mitt JÄTTELIKA ÅRSLÅNGA samarbete med den helgrymma hamburgerkedjan Bastard Burgers där jag kommer sätta en ny kick ass (får vi hoppas
Äntligen fredag. Jag har en god köttgryta som puttrar på spisen och har just satt in en plåt med äppelskivor som ska torkas och sedan användas i morgondagens flingblandning
Jag vet inte hur ni känner…men jag tycker att så fort den lite kyliga, friska höftluften börjar dyka upp kommer också direkt suget efter mer rejäl och rustik höstmat
Jag är nyfiken på nya produkter och smaker så kommer ett välkänt märke ut med en ny smak är jag ofta inte sen att testa för att se om det kan vara något
Midsommarsill från Hällestad Har ni lagat mycket mat inför midsommar. Det har inte jag - i morgon är vi bortbjudna på knytkalas hos vänner i byn, efter att först ha varit nere vid det nästan bedövande idylliska midsommarfirandet i närliggande Björkens dal
Just nu, i denna stund, mår jag fantastiskt. Bedövad som jag är haha. Jag har intagit soffläge och har precis fått i mig en avokado med hummus och en skål gröt med honung och choklad
. S. t Eriks har börjat göra en serie öl där Mathias Dahlgren och Jessica Heidrich samarbetar och tar fram öl med svensk kryddning och som ska fungera till svensk mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.