Pressaallaingredienseri en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”YogaGirl - attfinnalycka, skapabalans och leva med ett öppet hjärta” (BonnierFakta) 30 g Färsk bladspenat. 1 st Gurka. 1 st Citron. 10 g Ingefära
Pressaallaingredienseri en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”YogaGirl - attfinnalycka, skapabalans och leva med ett öppet hjärta” (BonnierFakta) 30 grambladspenat, färsk. 50 gram grönkål. 1 st gurka. 1 st citron(er). 2 cm ingefära
Jag körde liteitalienskt stuk på middagen och till förrätt serveradejag en enkel tallrik med prosciutto, babyspenat, melon, ruccola, oliver, balsamico och crostini
Yes, becauseit'sbasically the sameingredients. Ja, för det är ju egentligensammaingredienser. Jättegodapizzor som påminnertillsmaken om melanzaneallaparmigiana
//If there issomethingI never do, it'scakebecauseI don´t havea good experience of cake so I've never likeditand never bothered me to diginto the cake world, but Ihave begun to discover so much beautifulcreationsand my curiosity to bakeis brought to life so this weekend Ibakedacake for Kevinbecause he was so good when he wasin the Morningshow on the Children'schannel on Friday
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.