Jag har bakat mycket nu på senaste. Mitt senaste bröd, surdegsbröd med frukt blev inte så bra så jag gjorde en likadan deg igår fast låter den nu bara kalljäsa i 18-20 timmar samt att surdegen denna gången var lite lösare och mycket mer bubblig, kanske blir det bättre nu
Igår satt jag tillsammans med barnen och letade recept på nätet. Vi ska nämligen ha BAKDAG idag. Var och en får ansvara för var sin kaka, då blir det rättvist
Brödet i frysen var helt slut, så idag fick bli bakdag. Tre olika sorters bröd blev det, ett formbröd med havregryn som jag fryser in skivat och använder till varma mackor, en stor laddning rågkusar och två surdegsbröd med hel havre i
Idag var det fruktansvärt trist väder. Grått, regnigt, och bläääääääää. Så varför inte baka då. Har frysen full av bullar ( tänkte ge bort en del till mamma nästa vecka när vi ska hjälpa henne och flytta) Så valet idag blev småkakor
I lördags hade jag en riktig bakdag och det var kaos i köket med ingredienser och skålar överallt. Jag höll på med flera saker samtidigt och är glad att jag blandade rätt varje gång, så att jag inte blandade Silviakakans topping i kladdkakesmeten eller nå liknande
Jag och Kevin körde bakdag för någon dag sedan och nu var det ett tag sen jag friterade minipajer så vi gjorde sånna fyllda med banan och nutella, Kevin kunde I N T E sluta äta dom för han tyckte dom var så goda
Idag har varit en sådan där rolig "Bakdag" då jag bland annat bakade Kesobröd och Proteinmusli. Och så testade jag att göra Proteinbars med ett recept som kommer från Sanna,
Nu var det otroligt länge sedan det blev något inlägg här. Jag har haft lite dåligt med inspiration och dessutom för lite tid, eftersom jobbet numera tar ganska mycket av tiden och jag inte har så stor lust att sitta vid datorn även när jag är hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.