Ge era bakadepotatisar en italiensk touch med hjälp av mascarpone. Mosa potatisen som du fâtt dâ du gröpt ur skalen och blanda den medmascarponen, skinkan och gräslöken
När vi ändå skulle äta bakadpotatis till middag så passade jag på att göra en röra till. Skär ett kryss i skalet när de är klara och tryck ihop potatisen så att den öppnar sig
Och så en till bakadpotatis. bakpotatisar. Blanda ihop med creme fracihe, riven ost,hackad purjo. Skär ett kryss i potatisarna och klicka i persiljevitlökssmör
I Söndags åt vi bakadepotatisar till middag och även om varm nybakadpotatismed vitlöksmör är det bästa som finns så är det även gott att ha något lite mer matigt till
Supergod bakadpotatismed räkröra blev det idag. Gör ett snitt i bakpotatisarna och klicka i smör. Det bästa med att göra egna röror är att det är godare än dom köpta
Bakadpotatis är däremot något som vi inte riktigt är överens om i köket, frun väljer gärna en bakpotatis till köttbiten när det går medan herrn helst väjer för den bakade varianten
Bakadpotatis är ju så gott. Pricka potatisarna så de inte "exploderar" i ugnen. Knepet är att bottna med ett riktigt gott kryddsmör och sedan klicka på röran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.