Så här gör du. 30 minuter. Skala och dela lök och vitlök i mindre bitar. Smörstek detta i en stor kastrull i ett par minuter utan att det tar färg, det ska bara ”svettas”
Kan tänka mig att lägga dom på en plåt och köra i ugnen så att det blir baconchips till plockbrickan men även tror jag det skulle vara gott att strössla på hårt stekta bitar på någon vit fiskrätt för att tillföra lite sälta till anrättningen
Baconchips, lite apelsin, brunt socker, lite jordiga toner blandat med inslag av röda bär. Sommartid är en tid då man lätt samlar på sig lite blogginlägg på hög, någon dag är vädret för vackert en annan är man för trött etc
Bred lite färskostblandning på varje baconchips och placera en mussla och en skinkbit i osten. För in ett trägrillspett i varje baconchips och stick ner spetten i en bit oasis (porös detalj som annars används för blomsterdekorationer, finns hos blomsterhandlaren)
2 port 2 kycklingfiléer 50 gr fetaost 2 msk philadelphia färsk basilika 1 paket bacon (jag använde kotlett-bacon, men vilken typ som helst funkar) 2 små chorizo av bra kvalitet, helst färsk 4 sparrisar 100 gr haricot verts Baconchips Lägg baconen på bakplåtspapper på en plåt och lägg bakplåtspapper ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.