Äntligen är mamma här och rackarns vilken fart jag har fått. En massa kartonger har packats upp och nu återstår allt arbete med att förstå ivilka skåp sakerna ska vara och hitta ”sitt” sätt
Mmm nu ska det väl ändå blilitelivi den här matbloggen igen… idag har jag nämligen arbetat första dagen efter semestern så tillbaks med vardag & rutiner, vilket jag faktiskt på någon skum vänster tycker ganska mycket om
Snabbaste efterrätten av dem alla måste vara Gino. Ursprungsreceptet är med kiwi, banan och jordgubb men regler är till för att brytas och recept är till för att förändras
Bygges med mycket is. Garneras med citronrondell, limeskiva, rött bär och citronmeliss 3 cl Havana Club 3 años. 2 cl Xanté Poire au Cognac. 2 cl tranbärsjuice (Ocean Spray)
När man har som jag bloggat i några år kan det vara kul att se tillbaka på tidigareinlägg. Min äldste son är galen i glass, precis de flesta ungar (förutom vår lillkille som tycker att glass är alldeles för kallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.