Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och platta sedan ut den i små pajformar, jag hade små porslingsformar, det blir ca 8 st, beroende på hur stora Du har.
Stressigt Stockholms- eller singelfenomen kanske. Som det ser ut i mina skåp hemma just nu finns kryddor i överflöd, en tryffelsalami, mjölk till latten, gryere och parmesanost, några kvisttomater
Att däremot använda ordentliga råvaror och laga mat från grunden är för oss självklart och har alltid varit, vi vill helt enkelt veta vad det är vi stoppar i oss och att det inte är fyllt med en massa (ursäkta språket) mög
callback=. Nagga degbotten med en gaffel och förgrädda pajskalet i 200 grader i 10–15 minuter. Häll fyllningen I pajskalet och grädda 25–30 minuter i nedre delen av ugnen
Så då hon önskade sig kräftor så var det klart vi ställde upp och fixade en skiva Vi gjorde även lite tapas till då som sagt kräftor inte är någon favorit
En av de bästa pajerna som finns är Västerbottenpaj. Västerbottenpaj. En klassiker som räddar festen. Helt underbar till allt från midsommarlunch till kräftskiva eller julmiddag och fullkomligt oumbärlig på alla typer av bufféer och vickningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.