Så vi gick i Picassos spår och gick in och tog en kaffe. I´m back from My Business trip. Vi såg mäktiga kadedraler, små mysiga fik där Picasso hängt ,butiker fulla av den goda spanska skinkan Pata Negra ifr den svarta grisen, enorma saluhallar men Vi tar väl allt ifr början och Kanske Du Där ute i Cyberspace ska dit och kan få lite tips
Stressigt Stockholms- eller singelfenomen kanske. Som det ser ut i mina skåp hemma just nu finns kryddor i överflöd, en tryffelsalami, mjölk till latten, gryere och parmesanost, några kvisttomater
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
Servera med fullkornsris, limeklyftor och extra sweet chilisås. 2 vitlöksklyftor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g färsk skinka 2 paprikor 2 vitlöksklyftor 2 tsk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tärning köttbuljong 2½ dl lätt kokosmjölk 2 msk sweet chilisås
Nu myser vi ner oss i soffan efter en hel dag på baksidan med sol, vattenpistoler å bus. Blanda ihop vegfärs med dina bästa kryddor (vi tog svartpeppar, salt, chilipulver, vitlök)2
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.