Men vädergudarna tog igen det med råge i natt och i dag. Leif ville ha lite styrka i maten så han köpte en habanero som vi använde dels att gnida in köttet med och dels hackade vi ner den till marinaden
Stark biff med krispiga grönsaker och nudlar. Så gott med en massa isvatten till. Fyller på med grönsaker, vad som helst som kan tänkas finnas i kylskåpet
Hacka all peppar fin ta med allt även fröna. Stoppa nu korvarna och tänk på att inte stoppa korvarna för hårt då kan fjälsterna gå sönder vid tillagningen
Servera fasoladan med bröd samt ev. Tillsätt tomater, bönorna, persilja och ca 2 liter vatten så att det täcker bönorna med ca 5 cm. Koka fasoladan med lock i 1,5 timmar eller tills de torkade bönorna är mjuka. Kokar du med burkbönor kokar du först soppan i 20 minuter
Smaka av senapen med vinäger, salt och honung. Smaka av senapen med vinäger, salt och honung. Lägg senapsfröna med 1,5 dl vatten i skål. Lägg senapsfröna med 1,5 dl vatten i drinkmixer eller ett högt smalt kärl för stavmixer
1 krm rosdee seasoning mix garlic (thailänsk buljongkrydda med vitlök). Hacka Jalepènon i små bitar, blanda alla ingredienserna och ställ i kylskåp tills servering 2 dl gräddfil
Det är den här starka såsen jag använder för att få styrka i såsen. Jag tycker det ser trevligare ut med grova strimlor istället för stora skivor i grytor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.