Fräs morötter, lök och vitlök cirka 3 minuter tills det blir lätt brynt. Tillsätt paprika och låt den fräsa med ytterligare 3-4 minuter. 2 Rör ner paprikapulver, tomatpuré, kokosmjölk, tomater, buljong, bönor och lagerblad. 4 Smaka av böngrytanmed salt och peppar, tillsätt nötter och örtkyddor och servera med ris och bröd (glutenfritt bröd till den som är överkänslig mot gluten)
Dagens middag blev faktiskt en falafeltallrik med pommes och kebabsås från pizzerian här nere. Tur att det blir en liten promenix med Ubbas lite senare
Blanda grädde, råsocker och en urskrapad vaniljstång tillsammans med bönskidan i en kastrull, återanvänd gärna kastrullen som du kokte jordgubbarna i så sparar du lite disk
Ett av de bästa sakerna med semestern måste vara alla blåbär som växer utanför stugan. Häll över lite turkisk yoghurt, ringla lite honung över, slå upp en kopp kaffe och NJUT
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.