Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Värm ugnen till 175º. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på strö bröd. Första lagret. Blanda mjöl, smör och pekannötter (spara lite nötter till garnering)
Hacka de övriga champinjonerna och löken fint och fräs några minuter i smör. Så nu är man mätt och belåten, undrar vad det är för barnprogram ikväll… för jag misstänker att det blir vad vi får titta på, haha
Recepten är mina egna eller recept jag fått tips om under dieten, vissa har jag anpassat för att passa mig bättre, vilket kan innebära att de inte är helt okej inom dieten
Så nu kan du slippa att fundera, här har du desserten till juldagen, annandagen eller nyårsafton. Nu ska jag baka ytterligare en tårta som jag tänkte bjuda mina kära kollegor på i morgon
Själva kolasmeten är faktiskt bara gjord på dadlar och det är helt otroligt att den kan få den där kolakonsistensen och smaken utan en gnutta socker, nästan bättre än originalet och farligt god
Blanda i alla övriga ingredienser och låt den gå på medelhastighet i 10 minuter. Får vila i 10 minuter. Grädda 220 grader 7-9 minuter 9 dl mjöl. 10 minuter. 7-9 minuter
Japp, nu har vi julat hela lägenheten klar idag, vi har alltså plockat fram rubbet. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
* 2,5 msk honung. 2,5 msk honung. "Mamma kan vi inte grilla. " Klart man blir sugen när vårluften för med sig den goda doften av grillat mellan trädgårdarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.