Sommarteatern får bli dagens tredje tips från oss till er, för vi misstänker att ni är några som håller till här nere i södra Skåne, speciellt nu under sommaren
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Hur som haver så längtar jag redan efter fikat, för då ska jag minsann smälla i mig några av de här godsakerna, kolakakor med hasselnötsbotten, bara inte klokt så goda de är
Vi bjuder er på en giftgrön drink och till den några olika matförslag från vårt receptskafferi. Vår picknick korg får därför stanna hemma, men till er som ska bevittna spektaklet hemma i tv-soffan har vi alltså några goda tips som kanske kan passa att mumsa på till skönsången som ska ljuda ur högtalarna
Till soppan passade vi på att testa de nya knäckebröden från Leksands. ”Vi har lyssnat på konsumenterna och tagit fram de nya smakerna utifrån deras önskemål om mer frön och mycket råg”, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd
Jag skulle nog aldrig kunnat ana att min nästa last skulle bli riskakor. Med smör och salt. Och nej det är inget jag äter dagligen, bara under mina carb nites
För några veckor sedan fick vi ett fint paket med några av Urtekrams nyheter. Vi har även provat Urtekrams nya Coconut serie med schampo, balsam, hudlotion och handkräm
Några av de mest kända sirtlivsmedlen är kallpressad olivolja, rödlök, persilja, chili, grönkål, jordgubbar, valnötter, kapris, tofu, kakao, grönt te och kaffe
I helgen blir det en massa bakning och experiment med mina nya fynd som jag hittade i veckan. Styrketräningen är fortfarande superviktig för mig (och det som är absolut roligast) och jag försöker få in 3-4 pass i veckan nu när jag jobbar mer, mot mina tidigare 5 pass per vecka
Jag gillar att laga mat. Speciellt på söndagarna. Idag blev en sådan pysslig matlagardag. Inga storslagenheter men lite smått och gott att förgylla veckan med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.