Här ger fransk senap lite extra sting, och sockret hålls nere. Rhode IslandsåsTore Wretmans klassiker är perfekt till naturella räkor, havskräftor och hummer
Det här receptet gör rätt mycket, och jag använde en mellanstor sil. Har precis kommit hem från årets påskfirandet hos Janssons, och givetvis körde vi på dubbla efterrätter
När morotsbollarna var klara satte jag mig framför datorn för att gå igenom de mail jag missat under helgenoch blev bara SÅ GLAD eftersom jag blivit nominerad till Matbloggsprisets "Bästa Foto"
Sist jag gjorde en vaniljsås blev det mer som en kräm och hade nog passat utmärkt i en tårta. Äppelpaj och vaniljsås blev det idag när vi hade vänner på besök
Man kan anpassa innehållet i pajen efter eget smak och tycke. Både matpaj och dessertpaj. Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg
Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Smält chokladen i vattenbad. Choklad- och kaffeglasyr. Rör samman de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig och sedan blandar man ihop de tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.