Rör ner i smeten tillsammans med smält choklad och mjölk. Klä en form, 25x35 cm med bakplåtspapper. Smält chokladen över vattenbad och rör då och då så den inte blir för varm och hård
Har du bär hemma, eller i trädgården, eller rentav i skogen, som du inte vet vad du ska göra med, men som du samtidigt är säker på att du inte vill låta gå till spillo
Blanda Kesellan med lättströ i en skål. Bred på toppingen på kakan/muffins eller vad du nu har bakat. När chokladen är helt smält så blandar du ihop smeten med Kesellan och rör om ordentligt
Bärrutorca 30 st200 g smör eller margarin6 dl socker4 ägg6 dl vetemjöl1 tsk vaniljsockerca 5 dl färska eller frysta bär, t ex hallon och blåbär50 g mandelspånLägg ett bakplåtspapper i en långpanna (ca 30 x 40 cm)
Servera med de olika tillbehören nedan samt korvbröd, senap och ketchup eller tomatpuré. Slå av vattnet och blanda med creme fraiche, finhackad rödlök och kapris
För jag har inte hängt med på att det redan är TISDAG. Toppings. Därför delar jag idag med mig av det enklaste receptet (om jag ens kan kalla detta för recept) som publicerats på den här bloggen
Brownie cookies med kola/choklad topping. Dem fick med beröm godkänt av test panelen. Prova annars duo spread med jordgubb smak om du föredrar det eller banansmak
För några veckor sedan var vi hemma hos min kompis Jenny med familj och då bjöd de på Langos. Topping. Creame fraiche blandat med pressad vitlök efter smak och tycke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.