Smoothie och dessert på en och samma gång – Obs nyttig. Ja, otroligt nyttig till och med. Solen lyser ute och ni ska få det här super duper tipset på en smoothie som är mer som en dessert
Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
Jag blir som de flesta andra sugen på lättare mat och gärna flera små kalla rätter. Jag tycker i och för sig om smårätter oavsett väder, men extra mycket när det är varmt ute
Förutom att jag varit sjuk hela veckan har jag även börjat ett nytt projekt i kriget mot vikten. Mitt lilla barnbarn har börjat dagis och då vet man redan i förväg att han kommer åka på alla virus som finns och förrförra veckan var han riktigt dålig med ögoninflammation och förkylning som han smittade ner sin mamma med
Och jag tycker verkligen man ska lägga ner lite tid på att göra maten fin. Denna gång blandade jag ner lite havregryn i smeten, så det blev en mix av både chiapudding och overnight oats
Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jag igår att blanda ihop en ny pizzabotten och den blev jättegod
När jag nu skulle ta mig för att göra en ny sats hade jag lust att variera smaksättningen lite. Idag gör jag ett avsteg från frukostgröten och bjuder i stället på en jättegod bovetecrunch
Det är mycket att hålla reda på, vara ensamt ansvarig för och samtidigt som det verkligen inte finns så värst mycket marginaler för någonting så här i början av en ny verksamhet
Det är mycket att hålla reda på, vara ensamt ansvarig för och samtidigt som det verkligen inte finns så värst mycket marginaler för någonting så här i början av en ny verksamhet
Ha koll på den så att den inte tillagas för länge och blir så där tråkigt hård i köttet. Här ugnsbakad med härliga smaker från kronärtskocka, vitlök, basilika och favoritosten Västerbottensost
Kanske att julglassen kan bli en ny favorit på dessetbordet. En vaniljglass vispar du snabbt ihop med hjälp av dubbelvispen, sedan är det bara att fylla på med det du tycker är gott och vänta på att den skall frysa
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.