Nästa stopp var Gaudís La Sagrada Familia, och här nöjde vi oss med att titta på byggnaden utifrån. I helgen var jag i härliga Barcelona med mina bästa vän Emma och det kliar redan i fingrarna att delamed mig av det vi fick uppleva
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
Servera med kokt potatis, gelé och en god sallad. Tillsätt vatten så det nästan täcker köttet, lagerblad, vitlök, tomatpuré, paprika pulver och buljongtärning
Skölj bovetet väl i ett durkslag. Koka bovetet tillsammans med russin och aprikoser i 2,5dl vatten, tills allt vatten försvunnit, rör om väl, särskilt mot slutet. 1msk skalade pecannötter. 1msk skalade valnötter
-( Hoppas nu bara att vi andra klarar oss för om en vecka drar vi iväg till Kanarieöarna och då vill man ju inte sitta på planetmed världens förkylning
En egentligen väldigt enkel gryta med de traditionella smakerna men med den stora skillnaden att man låter köttet ligga i en marinad över natten innan man tillagar det
Forstsätt medlagren. Lägg på blomkåls, broccoli och mosa till den med en gaffel. La Fresagne. Avsluta med ett såslager och riven ost, så blir denså här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.