Hacka löken och stek lätt i smör i en panna tills den svettas. Blanda i champinjoner och paprika skurna i småbitar tillsammans med pressad vitlök och svartpeppar och salt
CandyCane Brownies300 g mörk choklad ( gärna runt 55-60%)200 g smör4 ägg180 g strösocker (2 dl)210 g vetemjöl (3½ dl)1 tsk vaniljextrakt1 krm saltCream Cheesessmet200 g philadelphiaost45 g strösocker (½ dl)1 ägg100 g vit chokladca 50 g polkagrisarSätt ugnen på 175 grader
Det här är bra mycket enklare än vad man kan tro, och framför allt är det bra mycket godare. Man bör kunna göra det i en ugn, men vi rekommenderar att kycklingen tillreds i en klassisk kolgrill
I sommar har den stora grillfavoriten varit Beer can chicken - kyckling på ölburk. Olof anser att Per Morbergs bok Morberg grillar är en helig skrift, och gör Beer can chicken till stor del utifrån Pers recept i ovan nämnda bok
MarinadlagKoka upp 1 liter vatten med salt och socker så att det löser sig. Tillsätt resterande 4 liter kallt vatten och lagerblad, svartpeppar och chiliflakes
Snacka om att jag är "sist på bollen" vad gäller denna rätt. Men jaja. Gott var det i alla fall. ). Diska av en ölburk så den blir ren - eller ta ett dricksglas i motsvarande storlek
Tänd grillen för indirekt grillning (försök hålla ca 150 grader). Blanda smöret. Gör små fickor mellan bröstfilé och skinn och stoppa in vitlökssmör där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.