Apoláfste. Dessutom trängs de vänskapligt med aubergine och zucchini som är vanliga i matlagningen i båda länderna opch för övrigt i alla länder runt Medelhavet
1 kg aubergine ½ dl olivolja salt & peppar 250 g mozzarellaost, skiva 100 g parmesanost, riv Tomatsås. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 1 kg aubergine. 250 g mozzarellaost
Fylld aubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland. Det ger en riktigt läcker maträtt som blir extra god med en krispig sallad på sidan om
Delaauberginen på längden och gröp ur. Servera med en sallad på kamutvete och guacamole med yoghurt. Fräs ytterligare någon minut och tillsätt auberginehacket
Bland det godaste jag vet är Moussaka, älskar hur krämig och god auberginen blir i ugnen. Ibland gör jag en vegetarisk variant, som jag brukar ha som tillbehör
Skala och riv vitlök. Aubergine. Sallad. Halvera auberginerna och skär rutmönster i varje halva. Skölj salladen och skölj och strimla rödkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
Dela båda auberginerna längs långsidan och sätt sedan ihop dem igen. När den godaste indiska maten är den en själv lagar, då vet en att Malmös utbud av indisk mat är under all kritik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.