Pot au feu är liksom en gryt/köttsoppa som fransmännen har som sin husmanskost. Alla i vår familj älskar kokkött så det här var verkligen något för oss
Blanda ner de övriga ingredienserna utom redningen. Från Tobbe på godaremat. Skär grönsakerna i tärningar, salladslöken i centimeterstora bitar samt purjolöken i halvcentimeter stora bitar
Blanda ner de övriga ingredienserna utom redningen. Skär grönsakerna i tärningar, salladslöken i centimeterstora bitar samt purjolöken i halvcentimeter stora bitar
Som jag har valt kalla Crêpe àlaglaceau four. Till en början tänkte jag göra en vanlig Glaceau four men när kreativiteten satte igång bestämde jag mig för att göra en egen variant med ugnspannkaka i botten
Skala och skiva potatisen tunnt. Blanda potatis och purjolök och lägg blandningen i formen. Fördela resterande sås jämnt över potatisen och purjolöken och strö den rivna osten överst
1 kg aubergine ½ dl olivolja salt & peppar 250 g mozzarellaost, skiva 100 g parmesanost, riv Tomatsås. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 1 kg aubergine. 250 g mozzarellaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.