Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
För att täcka nudlarna ska den inte vara för torr, men heller inte för rinnig - lagom är bäst. Mixa allt och tillsättvattnet lite grann i taget tills du får en lagom rinnig dressing
Det blev Pasta Carbonara, med en rejäl parmesanhög, till middag igår (och lunch idag, givetvis) och en flaska av den alkoholfria sommarfavoriten Fentimans Ginger Beer, som finns att köpa på bl a Systembolaget
Förbereds kvällen innan och får sedan gotta till sig i kylskåpet under natten. På morgonen när det vankas frukost är det bara att servera chiapuddingen i skålar och toppa med sina favoritfrukter/bär och kanske några mandlar eller nötter
Sedan väljer man ju också själv hur hardcore vegeterian/vegan man vill vara. Jag har berört ämnet lite granna tidigare i ett frågor- & svar inlägg men tar gärna upp det lite mer mångfascetterat och utförligt ty det är ju alltid kul att få folk att joina den gröna sidan mer och mer
För att täcka nudlarna ska den inte vara för torr, men heller inte för rinnig - lagom är bäst. Mixa allt och tillsättvattnet lite grann i taget tills du får en lagom rinnig dressing
Det är så enkelt att fixa till mat som är god, som mättar och som ger bra näring. Med olika grönsaker till blev det så gott som jag hade sett fram emot
Antingen att doppa kräftstjärtarna i eller att breda på ett gott bröd och äta till. Men jag tänker mig att man kan blanda varm, nykokt färskpotatis med peston och blanda runt ordentligt för att få lite smak på dessa i mitt tycke menlösa knölar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.