Blanda rom, blommor och kryddor. Låt stå svalt och mörkt 1 vecka. Tag upp de gamla blommorna som nu inte har någon färg kvar, och lägg i nya fina vid serveringen
Om man äter tar en aperitivo på en bar eller en antipasto (förrätt) på en restaurang får man ofta inlagda sardeller på en tallrik eller direkt på en brödbit
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Kvällen blev riktigt lyckad, jag serverade lite aperitivo (ost bricka med skinka) och såklart gott vin på det medans köttfärslimpan gräddas i ugnen och jag hade tid att prata en massvis
Ikväll blev det lite apertivo innan middagen. Det härliga vädret bjöd in till det. Lite salami, (jätte)oliver från Apulien och små bruschettas med en god röra på
Att vi vuxna hann med en aperitivo, som invigning av det nya balkongbordet, innan gourmémiddagen (i form av snabbmakaroner och köpta köttbullar på Minis begäran) var en bonus denna fantstiska vackra onsdagkväll
Att få slå sig ner i en bar före middagen och avnjuta en aperitivo med lite oliver och fyllda smördegstilltugg tillsammans med goda vänner, en flaska Brachetto och några svängare är en självklar start på en fin kväll
Ett måste är att avnjuta en aperitivo med en Aperol Spritz och massor av italienska godbitar. Missa in att njut av den italienska aperitivon och alla goda snacks som det bjuds på
Aperitivo grissini Grissini lindade i parmaskinka med gröna oliver 4 grissini (italienska brödpinnar) 4 tunna skivor parmaskinka 4 stora gröna oliver (exempelvis taggiasche) olivolja ruccola Linda in varje grissini i en skiva parmaskinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.