Jag blev så kär i glasyren till Silviakakan att jag toppade mina ananasrutor med den också. Ananasrutor 3 ägg 3¾ dl socker 2 dl avrunnen ananasjuice 4½ dl vetemjöl 3 tsk bakpulver Fyllning 2 burkar krossad avrunnen ananas Kokosglasyr 50 g smör 2 dl strösocker 2 ägg 3 dl kokos 1½ msk vaniljsocker Sätt ugnen på 200°C
Vispa ägg och strösocker pösigt. Blanda vetemjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver och sikta ner det. Låt margarinet smälta i det kokande vattnet och rör ner det i chokladsmeten
Halvtina smördegsplattorna. Kavla ut dem lätt och halvera. Lägg de 4 rutorna på plåt med bakpapper. Tryck till på rutorna, nästan i genom, med ett litet glas med lite större diameter än en ananasring
Vispa smör och socker vitt och pösigt. Sen lägger man i äggen ett i taget. Blanda ihop mjöl och bakpulver och rör ner det i smör- och sockerblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.