Fresh Raspberry Tart with Diplomat Cream (Hallonpaj med Diplomatkräm)
Louise´s Spis
Louise´s Spis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g vetemjöl
  • dl
  • 30 g strösocker
  • 2 msk
  • 1 äggula
  • 1 msk kallt vatten
  • Fresh Raspberry Tart with Diplomat Cream
  • one 8-inch pie
  • 250 ml milk, 3%
  • ½ vanilla pod
  • 60 g caster sugar
  • 60 g egg yolks (about 3)
  • 20 g cornstarch
  • 10 g butter
  • 1-2 leafs of gelatin
  • 250 ml heavy cream, vwipped to medium peaks
  • 2 boxes of fresh raspberries
  • some melted dark chocolate to brush the pastry crust with

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.