)Grädda i ugnen ca 10-15 minuter. Malmö. den andra kakan jag bakade ikväll var ett test för att se om man kan fixa en glutenfri kladdkaka lika enkelt som en vanlig
10-12 bitar 150 g smör 3 ägg (medium storlek) 3 dl strösocker (3 dl motsvarar ca 270 g) 1 3/4 dl vetemjöl (1 3/4 dl motsvarar ca 105 g) 1 1/4 dl kakao (1 1/4 dl motsvarar ca 50 g) 1/2 msk vaniljsocker 2 krm salt smör till formen mjöl till formen Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Grädda i mitten av ugnen 15-18 minuter. Ugn 175 grader. Smält smöret och låt svalna. Rör hastigt ner socker, kakao, vaniljsocker och äggen, ett åt gången
Även denna är från Amarula Cream-jobbet. Där fick jag bara en nonchalant blick som sa -Eeehh. LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkriv utGillaGilla Laddar
Intima utomhuskonserter med några av Sveriges bästa artister. Stålboms har precis gett ut en kokbok, där besökande artister och konditoriet delar med sig av sina bästa recept
Världens bästa kladdkaka alltså. )Sätt ugnen på 160-175 grader. Grädda i 25-30 minuter beroende på hur kladdig du vill att den ska vara. )~Karin Sätt ugnen på 160-175 grader
När man har en liten 10-månaders bebis hemma som precis lärt sig gå gäller det att hitta en kaka som klarar sig själv. En kaka som man inte behöver passa, som en 10-månaders. Häll i smeten och grädda i mitten av ugnen i 40-43 min för rinnig kaka och ca 50 min för en mer seg kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.