Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Ingredienser Portioner. 10-12 bitar 150 g smör 3 ägg (medium storlek) 3 dl strösocker (3 dl motsvarar ca 270 g) 1 3/4 dl vetemjöl (1 3/4 dl motsvarar ca 105 g) 1 1/4 dl kakao (1 1/4 dl motsvarar ca 50 g) 1/2 msk vaniljsocker 2 krm salt smör till formen mjöl till formen Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Denbästa faktiskt. Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd. I en liten skål blanda ihop chiafrön och vatten och låt stå i 10 minuter under tiden som du förbereder dina övriga ingredienser
rosa vaniljgrädde på den andra. Bästa. Gör under tiden marängen - vispa äggvitorna med. Kolamousse - vispa grädden och blanda i den karameliserade mjölken
Låt den svalna och ställ sedan gärna i kylen några timmar tills servering. Smörj en springform ca 22-23 cm i diametern, häll ner smeten och bred ut den jämnt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.