Lägg dom på en tallrik. Fördelakesellan på brödet och lägg på äggen. Blanda 1 1/2 dl kesella (11%) med 4 msk kalleskaviar och en finhackad 1/2 röd lök. Stek 4 form franskor i smör. Stek 4 ägg med solig sida upp (rinnig äggula). 1 1/2 dl kesella. 4 msk kalleskaviar
Här kommer ett tips på en väldigt god och mättande frukost inför helgen. Det är som en klassisk engelsk frukost fastman gör allt i en stekpanna och låter äggen klistra ihop hela rätten
Blir klassiskt med en söndagsstek & efter det en fruktsallad. Eftersom vi gör två stekarvarjag tvungen attlåna in en extrastekgryta… men jag fick låna en gigantiskgryta istället som räckte till bådastekarna
Breakfastbonanza bowl. Eftersom frukost är min favoritmåltid på dagen, tänkte jagattjagsamlarallafrukostar som någonsin publicerats på bloggen på en och sammalista
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.