En ny och sjukt fin bekantskap, Anders Ramsey (vegansk haute cuisine kock deluxe, bland annat ansvarig förden veganska Nobelmenyn), satte upp en pop up restaurang som enbart serverade veganska pizzor enbartförenkväll på ölbaren Omnipollos Hatt vid Götgatsbacken
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
)Visst ska det firas och varför inte med en skönt hemgjord variant av Napolionbakelse. Spröda mördegsplattor, äppelmos och hallonsylt, godaste vaniljkrämen, tjock vispgrädde och söt glasyr
Eller du har kanske sett förpackningen i butiken, men inte vetat vad det är bra för. MSM är också bra för hud, hår, naglar, mage, tarm samt blodkärl och hjärta
Fördelablandningen i pajskalet och strö över resten av osten. Ha en underbar kväll. Man skulle kunna äta på jobbet, men jag tycker ju att det är roligt att laga mat och sitta ner en stund vid matbordet och ventileradagens händelser
En riktig fest tårta fylld med vaniljkräm, hallon och vit chokladmousse. Spacklade gjorde jag med italiensk marängsmörkräm och sedan dekorerade jag med chokladglasyr, Ferrero Rocher, jordgubbar, chokladrån och Dr Oetkers naturliga hallondekoration
Fören extra matig soppa tillsätts kokta bönor eller linser. Mixa soppan slät med en stavmixer. Toppa soppa med riven mjölkfri ost (jag använde Jeezly original)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.