Efter en stressig och lång vecka va det skönt att varva ner och ägna lördagen åt litematlagning. Jag hade bjuditinmina stamgäster - mor och far - som är ett tacksamt sällskap
Det fickblirelativt enkel förrätt och efterrätt eftersom det intefinns hur mycket tid som helst med Freja rännandes kring benen att stå i köket (även om vi ju då hade "barnvakt"), men vi satsade istället på en extragod huvudrätt med gorgonzola i både tournedos och gräddsåsen
Potatis & Getostpaj. Igår var min morbror med familj på middag. Hade idétorka på förrätt och det var först när jag var och handla igår som jag bestämde mig
Vi hade Kristofers föräldrar över på middagi lördags och bjöd på en trerätters och gott vin. Maten blev lyckad och kvällen likaså, man vet att man har trevligt när tiden bara försvinner
Klassiska smaker tillNyårsfirandet. Nyskapande mat, ofta vegansk, må vara trendigt på menyerna idag, men det är ofta de välkända rätterna som går hem hos gästerna, oavsett om det är hemma eller ute på krogen
En fest utan bubbel är ingenriktig fest. Känner miggivmild. Eftersom jag har minbutikAnnies Stuga hinner jag inte med att stå och fixa och trixa med mat hela dagen innanvi ska ha bjudning
Gubbröra i snapsglas. Dekoration. Röd stenbitsrom. Häll av ansjovisen. Blanda ansjovis, ägg, lök och dill. Servera i små glas med rom, hackad gräslök och
Halloween i år igen. Självfallet hade vi pysslat litet- karvat ut ett ansikte ur en pumpa bland annat. Kvällen till ära hade vibjuditin några skrämmande vänner, fam
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.