2-3 msk vispgrädde. 2-3 msk vispgrädde. Ja men hejsan. Nu är det dags snart att äta semlor, om man lyckas hålla sig till den speciella, utsedda dagen… Gillar du semlor
Burmesisk kycklinggryta, 4 port 1 kilo kyckling, skinnfria bitar med ben1 gul lök, finhackad3 vitlöksklyftor, finhackade1 liten bit ingefära, skalad och finhackadrapsolja till stekning2 teskedar gurkmeja1/2 tesked kardemummakärnor, stötta1 tesked korianderfrön, stötta5–7 hela nejlikor2 kanelstänger10 svartpepparkorn1 lagerblad1 dl vatten1 burk kokosmjölk3 msk koncentrerad kycklingfondsaft från 1 citronsalt och peppartopping. 3 vitlöksklyftor
Däremot strular appen med allt det nya, men jag tror nog att det blir bra tillslut. Det finns dem som är upprörda för att vissa saker kostar mer i sp än i pp, men vi har alla fått ökade dagliga intag, och fokuset är på nyttig mat, så nu kan man se kyckling 125g för 1sp (tidigare 3pp) och godis 1hg 23sp (tidigare ca 12pp) balaaaans mina vänner
Såsen räcker till ca 3-4 personer, älskar ni sås räkna 2-3 personer. 3 msk citron juice. Blanda honung, citronsaft och chiliflakes, lägg kycklingen i marinaden minst 30 minuter. ca 3-4 personer. 2-3 personer. 3 msk citron juice
Idag är det äntligen vår tur att laga nya musslor. Det är alltid kul med nya och bra idéer. Nya musslor med lime, chili, koriander och kokos – recept 4 personer. 3-4 limefrukter. (Beräkna 35 g salt/ L vatten). Nya musslor med lime, chili, koriander och kokos – recept 4 personer 2 nät färska blåmusslor. 3-4 limefrukter 2 krukor koriander (KRAV-märkt brukar ge mer smak)
Vet ni vad som gör mig riktigt glad. Ja, bortsett från god mat då. Det är när okända människor kommer fram till mig och berättar att de brukar kika in här och gillar bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.