Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att bli lika frälsta som han var
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Det är intensivt på jobbet nu och därmed inte så mycket nyskapande mat hemma. I förgår var ett undantag då vi lagade Markus Aujalays burmesiska kycklinggryta
Hej kära läsare. Jag tycker det är dags för en steg för steg beskrivning av blommor. Det finns tusentals sätt att göra blommor på så det lär bli en hel del beskrivningar här framöver
Enkel maträtt till den lilla, supergott och nyttigt. TIPS. läs gärna detta inlägg där jag förklarar alla steg för steg och kategorier för barnmatsrecepten och tipsen jag lägger ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.