Det där med vegetariskt var ju inte så himla enkelt. Har googlat en hel del på vegetariskt och scrollat massor av sidor men det är inte mycket som är "ååh, det där låter gott"
På tapasaftonen hade jag intentionen att göra croquetas de jamon (spanska skinkkroketter) men vi var iväg på dagen så jag hade helt enkelt inte tid, men dagen efter gjorde jag en halv sats och de blev kanonbra
Jag kände mig ju rätt färdig på allt överätande efter Frankrike, och hade de bästa intentionerna till att ta tag i kosten igen, men helt och fullt har jag inte orkat ändå nu medans det är semester fortfarande
Det började med att jag skulle göra ett nyttigt reportage för tidningarna jag skriver för. Jag hade de allra bästa intentioner att reportaget skulle andas krispighet och hälsosam "clean eating"
Nästan som Julafton. Häromdagen fick jag ett mycket fint paket med posten hit till Alanya. Min Redaktör på Optimal Förlag, Inger Martin, hade varit snäll och skickat mig ett exemplar av LCHF för seniorer
Under julhelgen gav jag mig på ett försök att rensa och organisera mina tiotusentals digitala bilder och upptäckte då en hel del bilder på pannkakor, plättar och blinier vilka aldrig blivit bloggade
Eller borde jag snarare säga inlägget som inte ville bli publicerat. För jag tror aldrig att jag fått "jobba" så mycket för att publicera ett enda inlägg
Årets sista dag och jag ser fram emot ett fint 2016. Är du nöjd med året som varit. Bloggåret har varit bra och jag har experimenterat mycket i köket och gjort många olika sockerfria och glutenfria recept
Jag köpte en jättelik indisk kokbok med över 1000 recept i julklapp till J. Intentionen var att 2016 skulle bli året då vi lärde oss laga indisk mat på riktigt
This post is sponsored by Bonduelle and as always, photos and words by me. I recently worked with Bonduelle to create a simple recipe using some of their new canned products
So is your intentions, desires, visions and dreams. Aloha beautiful one. • This post is about how we can use our vision to create a better world, by focusing on what we want
Jag gillar verkligen ugnsbakad aubergine. Kanske för att jag behöver både kniv och gaffel för att äta vilket inte är så vanligt längre då jag aldrig längre behöver skära i en köttbit
Små spöken på rad Halloween-spökena kom en helg sent till vårt hus. )Inspirationen sprutar just nu. och har nu äntligen gjort en sak som jag tänkt sååå länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.