Detta är bekvämt bröd att baka. Du rör ihop degen, formar limpan och rullar den i mjöl. Sätter på ugnen på 200 grader , sätter in limpan och väntar i ca 50 min
Blanda ihop alla ingredienser och smeta in revbenen och låt gärna stå några timmar innan du ställer dem i ungen på galler mellan 100-110 grader i ca 6 timmar
Ni hinner fortfarande laga en varm å god köttgryta till middag ikväll. 3 timmar skulle jag väl säga är den magiska gränsen för att köttet ska bli så där riktigt härligt och mört
11 msk chilipulver. 11 msk ingefärapulver. 11 vitlöksklyfta. 11 msk honung. 11-2 msk olja. Blanda ihop alla ingredienser och smeta in revbenen och låt gärna stå några timmar innan du ställer dem i ungen på galler mellan 100-110 grader i ca 6 timmar
Ett irakiskt recept på ris med morötter, lök och kryddor. Väldigt gott och enkelt. Här görs det med köttfärs, kan också göras med köttbitar eller vegetariskt
Vaknade strax efter åtta och vid nio började jag med dagens projekt. Laga mat och baka/göra godsaker. Det första som jag gjorde var botten till den chokladtårta som jag även gjorde i somras till Adams födelesedag
650–700 g vetemjöl special (11-11 1/2 dl). 650–700 g vetemjöl special (11-11 1/2 dl). Ida bjöd på så goda bullar i Stockholm sist när vi var där och hälsade på
Så här "dan före dopparedan" tänkte jag att ni skulle få receptet till ett super-dupergott julgodis jag gjorde härom natten när jag som vanligt inte var tillräckligt trött för att det skulle vara värt att gå och lägga sig
Min gjutjärnsgryta är fantastisk. Jag minns inte när jag åt såhär mört och saftigt kött senast. Efter 2,5 timme i ugnen föll det isär av ett lätt tryck med gaffeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.