Sätt ugnen på 175°. Blanda samtliga ingredienser till en deg. Rulla degen till 30 bollar. Lägg bollarna på en plåt klädd med bakplåtspapper och tryck till dem med en gaffel
På bloggen Brödkonst så hittade jag följande recept , tack Nathalie för inspirationen. 30 g 4-korns-kross (Saltå kvarn). Varje bröd avslutades sedan med ett par tag med min nyinköpta kruskavel, innan de gräddades i 175 graders ugn i 10-20 minuter. 30 g 4-korns-kross (Saltå kvarn)
Nathalie & Gilles Fèvre, ett lätt och fräscht vin som passade ypperligt till både briochesnitten med ljuvligt lätt getostkräm och tryffelpäron samt paprika-tarte tatinsnittarna med tapenade och basilika
Döm om min förvåning när jag var in och kikade på och såg att Nathalie (som förresten var den som fick mig att börja blogga) hade bakat efter samma tanke
Det är ett BIG NO-NO som jag har som regel för mig själv. I lördags hade vi gäster, min fina vän Sara, hennes sambo Andreas, hans två döttrar Amanda och Nathalie som är jämngamla med Alice och Juni och så deras lilla Ella
Ägg-muffinsJag fixade smink och hår på Nathalie och jag har aldrig sett någon så glad som när vi sa åt henne att hon fick börja ladda lite med riskakor, nutella och sylt
Juicy Fruit-bites, passion, citron, Butterscotch och mynta. Nathalie Isaksson. E-postadress. Tack snälla Nathalie, jag gillade idén att göra små individuella bitar som kan smaksättas med massa olika glasyrer
Nathalie Cantacuzino är en svensk fotograf och matkreatör bosatt i Tokyo, förutom en drömsk instagram (@nanorie) och blogg (Meanwhile in Tokyo) så har hon superbra koll på god mat gjord av bra råvaror
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.