Jag lagade ju en massa mat i helgen som var, ja varje helg i och för sig. Perfekt att ha fyllt frysen så att man inte behöver ställa sig vid spisen varje dag, speciellt inte när Peter har varit borta
Det blev en liten buffé som passar perfekt när man är några stycken. Klart det tar lite tid, men när gästerna kommer är det framdukat och klart, och man slipper stå så mycket i köket
Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Koka upp vetekross och en tredjedel av vattnet och låt sjuda i 10 minuter. Lägg dem i lättsmorda eller bakplåtspappersklädda avlånga 2 liters formar
Här är det fortfarande litesjukstuga, men fika måste man ju alltid. NJUUUUUT. Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.