Hög tid för Elsas Äpplemuffins. Nybakta muffins med doft av kardemumma och kanel är svåra att motstå. Som så ofta utgår vi från ett grundrecept som vi vet funkar och sedan blir det olika smaksättningar beroende på vad som är i säsong
Äpple tillsammans med kanel smakar så himla gott. Till mina äpplemuffins behöver du ha. 125 gr smör2 dl socker2 ägg2 tsk vaniljsocker2 tsk bakpulver4 1/2 dl vetemjöl2 dl mjölk eller gräddeNågra äpplebitar1 tsk strösocker2 tsk kanel2 tsk pulver av kokmarsanVispa samman smör och socker
Äpplemuffins. Just nu vill jag bara baka med äpplen. Det känns som ett tydligt höst-tecken. Mitt senaste äpplebak är de här supergoda och saftiga äpplemuffinsarna med krispig crumble ovanpå
Hög tid för Elsas Äpplemuffins. Nybakta muffins med doft av kardemumma och kanel är svåra att motstå. Som så ofta utgår vi från ett grundrecept som vi vet funkar och sedan blir det olika smaksättningar beroende på vad som är i säsong
Igår kväll kom min moster och hennes man till oss. Hela vägen från Australien. Jag ville baka något gott som passar årstiden och kom att tänka på dessa godbitar
Kanel & äpplemuffins. Idag fick jag inget jobb så då gick jag in i det bästa jag vet - Köket. Först drog jag igång taze fasulye så det fick stå och gotta sig
Äpplemuffins, 12-14 st. Äpplemuffins, 12-14 st. 4 dl vetemjöl special4 tsk bakpulver2 tsk vaniljpulver1/2 tsk salt (ta mellangrovt salt om ni gillar en mer markant salt smak till söta bakverk
Äpplemuffins med smak av kardemumma. Stora och super saftiga äppelmuffins med smak av kardemumma. Dem är verkligen lika saftiga och goda även dagen efter
Muffins är bra att ha med sig i utflyktskorgen. Våren inbjuder som bekant till picknick i det gröna och det är alltid gott att ha med sig något sött att äta efter utflyktssmörgåsarna, salladen eller vad man nu väljer att ta med sig
Äpplemuffins. Vårt äppelträd, vårt tredje kära barn som liksom de andra barnen gör lite hur det vill. Inte för att jag egentligen kan så mycket om äpplen, men det lilla jag kan så gör vårt träd helt tvärt emot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.