Häromdagen gjorde jag äppelmunkar, även kända som Berlinermunkar, iminiformat. Det var första gången jag gav mig på att fritera något, jag har alltid tyckt att det verkar liteläskigt med tanke på att oljan kan fatta eld om man har otur
Häromdagen gjorde jag äppelmunkar, även kända som Berlinermunkar, iminiformat. Det var första gången jag gav mig på att fritera något, jag har alltid tyckt att det verkar liteläskigt med tanke på att oljan kan fatta eld om man har otur
Bakade äppelmuffinsidag, ja enligt receptet skulle dessa smaka som äppelmunkar men jag tycker mer de påminner om äppelmuffins, ja goda blev det iallafall, blev mycket gott med äppelmoset i botten och kanelsockret på toppen
Jag har länge velat prova att göra munkar, eller donuts som det också heter – mor brukade göra nåt liknande då och då, men på bondbygden i Småland hette de ”Frityrkransar” och var mycket mindre än Amerikanska Donuts…
Förra veckan var det vår tur att sälja fika på skridskoskolaniishallen och jag hade bland annat med mig den här kladdkakan som ett alternativ för de som är gluten- eller laktosintolleranta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.