Muy ViejoKan nästan tjata ihjäl denna fras men det tåls att upprepas, jag dricker för lite. Hur jag än vrider och vänder på saken finns det otroligt mycket vin, för lite tid, begränsad budget och lite kunskap
Ska bli spännande att se vad Perelli, Danny och Miskovsky har att erbjuda. Dennagången med biff. Som smaksättare var det senaste Årets Kock-creme fraiche med smak av karljohan, timjan och citron
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petits choux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta i Frankrike också, särskilt i den södra delen där de har influerats av Italien
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
Vi äter också kött även om vi har dragit ned en hel del på vårt intag. För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Jag har lite svårt att döpa den, för jag vet inte riktigt var det är. Därför kan ni säkert tänka er hur lycklig jag var imorse, när jag fick sätta tänderna i den här kreationen
Jaha, då var det min tur att åka på en dunderförkylning. Dagens recept hittade hos Jennie och eftersom jag älskar både kyckling och sesamfrön blev jag bara tvungen att testa
Oftast är det bilden på rätten som jag dras till. Sämre start på veckan kan man ha. Men det är inte alltid bilden är så lockande, men så börjar jag läsa receptet och så börjar tankarna fara runt
Eftersom det är frun som står vid spisen mitt i veckan så blir frysrester lösningen att ta till när ryggen inte alls vill vara med på matlagning, utan hellre umgås med värmedynan i soffan efter en dag på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.