Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Men det tar vi igen i dagens inlägg, vi slänger helt enkelt in hela tre recept som tillsammans resulterade i enfantastiskt god middag, väl värdig att serveras vid de finare middagsborden
Här kommer en helt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Igår blev jag så sugen på en rykande het fisksoppa. Soppa brukar vi mest äta höst och vinter men i detta regniga blåsväder passade det ypperligt ävenen dag i Augusti
Ävenmåndagen ägnades åt att laga fransk mat. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligen i en hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med lite fantasi så
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Smörkola-fondant, enfantastisk dessert. En dessert som ni säkert känner igen med denna gång i en helt annan skepnad nämligen fondant, en kaka med bakat yttre och ett ljuvligt krämigt nästan rinnande inre
Det finns många olika förslag på en sallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant. Jag glömde förstås oliverna på kortet, så de kom med på tallrikensen
Jaha, då var det min tur att åka på en dunderförkylning. Dagens recept hittade hos Jennie och eftersom jag älskar både kyckling och sesamfrön blev jag bara tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.