Recept. Evamar. sön, 2013-08-18 18. 37. 50min. (0). Smält smöret och låt det svalna. Vispa äggvitorna med 2 msk av sockret tills blandningen blir tjock och skummig
Det har varit en omtumlande vecka med många tvära kast men nu är det dags för en ny veckomatsedel. Insåg att bilden på den vegetariska lasagnen inte ser så kul ut – men jag lovar – den är jättegod
Nu har jag kört mjölkfri veckomatsedel i ett par veckor och det vore roligt att få lite feedback så jag vet om det är lönt att fortsätta med veckomatsedeltemat på söndagarna
Sätt ugnen på 175°. Klipp till ett bakpapper och lägg i botten på en liten långpanna, ca 35x25 cm. Vispa äggvitorna till ett fast skum tillsammans med citronsaften
En riktig lätt och somrig kaka som passar utmärkt ihop med sommarens goda frukter och bär. Eftersom den inte innehåller något smör eller olja så blir den inte så mastig med en massa vispad äggvita istället så är den extremt luftig och lätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.