Ägglåda blev det i dag, med en champinjonstuvning. Ägglådan kan man göra i ugn eller micro. Ägglådan kan man också tillaga utan salt och peppar och servera med sylt till dessert
Ägglåda ev. Barnen är glada att de har påsklov och jag njuter av att jag bara har en 3-dagarsvecka framför mig på jobbet eftersom jag har tagit ledig på skärtorsdag
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva de hårdkokta äggen. Skölj och ansa purjolöken och sjud den i saltat vatten (4 dl vatten + 2 tsk salt) ca 3-5 min
Källa. ViolaPortioner. 4Ingredienser. 8 hårdkokta ägg hackas och läggs i en ugnfast form. Sås½ gul lökSkinka70 g gräddädelost2 dl creme fraish½ dl vispgrädde1 tsk sambal olekGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.