Halloj. Ja nu har vi varit och städat ur och fixat lokalen vi hyrde åt Elliot som han hade sin fest i. MAJJ GADD, man kan tro att de hade kalasat i lokalen i flera dygn
Saftiga och goda tekakor. Nybakade tekakor är hur gott som helst och blir mycket godare än de som man köper färdiga i mataffären och det är också ett väldigt pålitligt recept som alltid lyckas så länge man inte värmer degvätskan för mycket så att jästsvamparna dör
Ca 6 portioner2 stora auberginerSaltOlivoljaCa 750 g nötfärs1 gul lök4 vitlöksklyftor1 paket krossade tomater lök/vitlök1 msk soja1 tsk OreganoÖrtsaltSvartpeppar3 tomater250 g riven mozarella1 kruka basilika2,5 dl matgrädde (7% eller mer om man så önskar)Skär av ändarna på auberginen och skiva på längden 0,5-1 cm tjocka skivor
Värm socker, grappa och marsala tills sockret har lösts upp. Skölj körsbären och lägg dem i sirapen. Häll upp allt på väl rengjorda burkar och låt dem dra minst ett dygn