Ischoklad är väl det julgodiset som blir allra godast genom att göra det nyttigt. Byt det ohälsosamma kokosfettet i silverförpackning mot ekologisk kallpressad kokosolja och ersätt blockchokladen mot riktig 70% mörk choklad
Idag har jag verkligen gjort gott julgodis. Och nyttigt dessutom. Helt sockerfritt. Innehåller bara massa nyttigheter som inte bara smakar gott utan även gör gott, både för kropp och knopp
Efterrätter & Bakverk. 30 Sep. 16. 01. Twitter. Facebook. Äppelkakebollar. 1kommentarer. Choklad i all ära, fast ibland kan det vara gott och roligt att testa nya smaker när det kommer till energibollar
Originally posted on Nilla's Kitchen. Blåbären är här. Jag har nedan beskrivit ett sätt att göra en lyckad smulpaj med blåbär men det finns flera sätt att få till en bra smulpaj utan gluten, mjölk eller vitt socker
Vad sägs om browniefredag. Jag har alltid älskat fredagar. Vem gör liksom inte det. Fredgar för med sig helg och löften om (förhoppningsvis) massor av roliga saker och mer fritid
Men kungen av alla barndoms efterrätter är nog ändå marängswiss. ) var marängswiss en efterrätt vi hade ibland på fredags- eller lördagskvällar när jag var liten
Gott att ha i efterrätter, på glass, i bakverk eller på någon form av kex. Igår var vår sista dag i Gävle och jag måste bara tipsa om ett ställe som ni bara MÅSTE åka till om ni har möjlighet
Till efterrätt fanns det vattenmelon, ost & kex för de som ville ha det och sist men inte minst. För några dagar sedan blev jag och min sambo bjudna på middag hos några vänner