Dessutom är det en väldigt vacker tårta som med all säkerhet imponerar på dina gäster. Lägg på den sista botten och spackla hela tårtan med chokladsmörkrämen (spara lite till garnering) och ställ sedan tårtan i kylskåp
Låt svalna och fyll tårtan med vad som helst. För denna tårta kollade jag upp receptet ur nätet och fyllningen lagade jag av det som fanns i kylskåpet, dvs ½ liter jordgubbar, 2 dl rabarber, ½ dl hallon coulis som blev kvar av semifreddon. Du kan även strö på av lite mandelspån, men lägg dem först 10 min före du tar tårtan ur ugnen, annars bränns de. Grädda tårtan i 175 grader i ca 20 min
Kaka med en kokosbotten, ett frukt- eller bär lager toppat med en hasselnötsmaräng. Till sylt fungerar vilken puré som helst, men även en chiakräm fungerar bra
Täck tårtan med marsipanlocket. Spritsa prickar av vit choklad på toppen av tårtan, ta loss chokladfjärilarna från bakplåtspappret och fäst dem med lite smält choklad på tårtan
Tårta med smak av mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Ska det vara choklad tårta till någon som älskar choklad så ska det vara CHOKLAD i massor tycker jag och det blev det
Den här tårtan har jag velat prova på att baka länge och när ingen mindre än en av mina bästa vänner blir min granne så är det klart det ska firas med något riktigt gott