Blanda halva smeten med kakao och andra halvan med mosad banan. 2 msk kakao. Sätt ugnen på 175°. Smöra 2 mindre kakformar ca 1 l eller en större ca 2 l med smör och strö med kokosflingor
Onsdagar är ju perfekta bakdagar så man kan förbereda inför helgen, och kakan jag tänkte bjuda er på idag gör sig ypperligt efter någon dag i kylskåpet, så den passar perfekt att baka redan idag
Lägg minimarshmallows på den gräddade kakan, spara några till topping. Kakan är redo för ugnen. 1 dl kakao. Grädda i 175 grader mitt i ugnen i ca 15 minuter, låt kakan svalna lite. Låt kakan svalna och stelna i kylen minst 2 timmar. 1 dl kakao
Sikta florsocker över kakan och skär upp den i bit och njut. Grovhacka 10 oreos kakor, ställ åt sidan. Kör 26 st oreos i matberedaren eller kavla sönder dem i en påse, det ska bli fina kaksmulor
De här cupcakesen är kanske de godaste jag någonsin ätit. Ärligt talat. Chocolate chip cookie dough cupcakes med en helt ljuvlig frosting gjord på kondenserad mjölk